TALLI JA PALVELUT

Vuokraamme karsinapaikkoja täysihoidolla.

Tallimme sijaitsee nopeiden kulkuyhteyksien päässä Tampereen keskustasta (J:Kylän tien liittymästä 3km; Teiskon ramppi) ja TKL:n bussireitti kulkee 1,5km:n päästä (n.15 min kävelymatka). Keskustorilta pihaamme matkaa alle 18km.

Tallirakennus on valoisa ja ilmava (tallin sisätilan harjakorkeus yli 5m). Karsinat 14 kpl 3x3 m sekä 1kpl varsomiskarsina 6 x 3m. Karsinoissa suuret (12 l) uimurikupit joten esim. hevosten juomista helppo tarkkailla, joka kupissa oma sulku.

Lisäksi vanha talli joka alunperin rakennettu v. 1948. Karsinoita vanhassa tallissa yhteensä 11 kpl, joista osa suuria, 10-14m2:n kokoisia, muutama normaalimittainen (9m2) ja pari pienempää, ns. poni- tai varsakarsinaa (6-8m2).

Pihassa aidattu ja valaistu, hyväpohjainen ja keliolosuhteet huomioon ottaen ympäri vuoden huollettu ratsastuskenttä joka mitoiltaan 26 x 55m. Jonkin verran estekalustoa.

Maastot lähtevät suoraa tallin ovelta, muutama kilometri huollettua ja pehmeää metsäautotietä jossa hiitinajokin mahdollista. Lähes 100% autottomat, rauhalliset sekä kärryillä että ratsain. Lisäksi kilometreittäin metsäteitä ja -polkuja.

Reilusti tarhatilaa ja varsinkin ryhmätarhat suuria ja osin metsäisiä missä on tilaa ja virikkeitä. Hevoset tarhaavat pääosin pareittain tai pienissä ryhmissä, myös yksintarhaus mahdollista tarhatilojen antaessa myöden.

Tallista löytyy pesukarsina (lämmin vesi), wc, loimien kuivatushuone, varustehuone sekä vaatteiden vaihtoon ja säilytykseen tarkoitettu "kahvihuone" jossa mikro sekä kahvin- ja vedenkeitin. Näissä ns. huoltotiloissa lattialämmitys. Kylmää varastotilaa lisäksi. Varustehuoneessa säilytystila 1 satula/hevonen, tilan mukaan mahdollisuus toiselle satulapaikalle.

Talli avoinna 08.00-20.30 joka päivä, ainoana poikkeuksena Joulupäivä jolloin hiljennymme joulun viettoon. Sairastapaukset / kilpailumatkat sovitaan aina tapauskohtaisesti erikseen.

Talli ja pihapiiri on koiraton. Otathan tämän huomioon sekä satunnaisena vierailijana että vakituisena kävijänä.

Huomioithan että tallimme on yksityinen joten jos haluat tulla vierailulle ja talliimme tutustumaan, ota etukäteen yhteyttä ja sovi tulostasi!

TÄYSIHOITO SISÄLTÄÄ:

 • Karsinan siivous päivittäin, reilu turvekuivitus.
 • Kokopäivätarhaus (n. 10-14h/pvä). Kesäaikaan hevoset ulkona ympäri vuorokauden sääolot huomioonottaen. Juotto talvella 1x päivässä ulos, sulana aikana vettä pyritään pitämään hevosilla jatkuvasti saatavilla.
 • Ruokinta (väkirehut 2x, heinät 4x /pvä). Täysihoitohintaan sisältyy:
 1. Heinä (pääosin korkea kuiva-aine% analysoitu säilöheinä), ei kilorajoitusta
 2. kaura
 3. kivennäinen
 4. suola/suolakivi
 5. ruokintakalkki
Kuivaheinäruokinta mahdollista tapauskohtaisesti erikseen sovittuna ja lisämaksusta. Mössöt turvotetaan ja annostellaan omistajan ohjeiden mukaisesti. Kesäaikaan hevosille niitetään korsirehuksi tuoretta ruohoa niittosilppurilla viljellyiltä heinäpelloiltamme.
 • Ratsastuskentän ja muiden ratsastusalueiden käyttöoikeus.
 • Loimitus tarhaan sopimuksen mukaan (1 loimi). Lähtökohtaisesti huonolla kelillä ja pakkasilla hevoskohtaiset erot huomioiden.
 • Hevosten loishäätö: 01.01.2018 alkaen tallissa asuvien hevosten kaikki madotuksista koituvat kustannukset hevosen omistajalle, talli kerää lantanäytteet syksy + kevät ja toimittaa ne analysoitavaksi ja niiden perusteella tarvittaessa madotukset, heisimatolääkitys syksyllä kuitenkin tallin kaikille hevosille. Varsat ja nuoret (0-4-v) madotetaan ehdottomasti oman ikäryhmänsä aikataululla, näistä ja mahdollisista kontrollinäytteistä sekä lisämadotuksista varsoille tai aikuisille lisäkustannukset omistajalle.

Lisämaksusta lisäloimitus, tarha/tallisuojat ym. lisäpalvelut mahdollisia. Esimerkkejä:

 • Kuivaheinäruokinta jossa ei kilorajoitusta+ 35€/kk
 • Lisäloimitus +30€/kk
 • Suojat sisään/ulos +30€/pari/kk
 • ell:n/kengittäjän/tms. toimenpiteissä avustaminen 30€/alkava tunti
 • juoksutus/ohjasajo 15€/kerta. Selästä/ajaen hinta tapauskohtaisesti.

Kesällä tallissa asustavilla hevosilla, jotka tarhaavat normaalistikin ryhmässä, haluttaessa laidunmahdollisuus hoidetuissa ja valvotuissa laitumissa joko läpi koko kesän tai pätkissä (min. 2 viikkoa kerrallaan). Laidunkaudella täysihoitohinta sama. Laitumelle ruokinta 1 x pvä (kivennäinen + mahd.väkirehu). Laidunpakkoa ei ole, ja pelkkä kuivaheinäruokinta pihatarhaan kesäaikana esim kaviokuumehevoselle onnistuu.

Eläinlääkärin, kengittäjän ym. käynnit on mahdollista hoitaa ilman omistajan läsnäoloa aikataulujen sopivuuden puitteissa ja ehdottomasti hyvissä ajoin etukäteen sovittuna. Myös hevosesi mahdollinen lääkintä onnistuu hevoskohtaisesti sovittuna mahdollisuuksien mukaan joko osittain tai täysin tallin puolesta.

Kantavat tammat tervetulleita, kameravalvonta karsinassa.

Tallityöt tekee ainoastaan tallin oma henkilökunta ( ja vuosilomalomituksista vastaa asiantunteva lomittaja). Puolihoitomahdollisuutta ei ole eikä täysihoitohintaa ole mahdollista alentaa tallitöitä tehden.


TÄYSIHOITOHINTA 1.9.2024 alkaen 475€ /kk (sis. alv)

AJO-OPETUS/TREENIMAKSU 1.9.2024 alkaen 920€/kk (sis. alv)

SIITOSTAMMAN HOITOMAKSU 1.9.2024 alkaen 610€/kk (sis. alv) 11. tiineyskuukauden alusta lähtien vieroitukseen (n. 6-8kk ikäiseksi), karsina 6x3 kameravalvonnalla.Päiväkarsinamahdollisuus satunnaista yösijaa tarvitseville (mahdollista vain kesäaikaan) sis. karsina, kuivikkeet (turve), heinä, vesi. 40€vrk (sis alv).

Karsinanvarausmaksu 50% täysihoitohinnasta.

Molemminpuolinen irtisanomisaika 30 vrk.


Karsinapaikkatilannetta voi tiedustella:

adamstable@adamstable.net

040-7230988 / 040-7500599

Jos karsinapaikat ovat täynnä, jätä toki yhteystietosi sähköpostiimme jos haluat jonoon odottamaan paikan vapautumista. Otamme yhteyttä kun paikkatilanne muuttuu. Meillä ei ole hevosen rotu-, ammatti- tai sukupuolisyrjintää.

p7030351.jpg

Miten meidät löytää?

Tampereen ohitustietä Helsingistä Jyväskylään päin.

-Teiskon rampista ylös

-jatka Teiskoa kohti 1,5 km

-tienviitta oikealle: Kantapartolantie

-1,5 km ja olet pihassa!!