KUKKIS MYYTÄVÄNÄ:

Kaunis ja hyvinliikkuva, arviolta keskikokoiseksi (165-168cm) kasvava tummanruunikko Girasol Adams myytävänä tavoitteelliseen kotiin. Hampaat raspattu, rokotettu ja kaviot huollettu ajantasaisesti, ajo-opetus suunniteltu aloitettavaksi kesälaitumen jälkeen. Tulevaisuudessa lajiin kuin lajiin käypä, rohkea nuori.
Emä v. 2000 syntynyt St.Pr. hannovertamma Wenke, jälkeläisistään AB -palkittu, hippokseen II kantakirjattu periyttäjä jonka aikaisemmat tammavarsat kumpikin kvaalanneet Kyvyt Esiin - finaaliin (3-v i. Fürstenball on finaalissa tänä vuonna).

Isä Pin Rock's Black Velvet.

Emänisä Welser.


Emälinja (Hann.stam 625 Jedlita) tuottanut paljon huippuhevosia ja kansainvälisen tason suorittajia, mm. Desperados 29 ( Danone I), siitosoriit Weltmeister (Wedekind) ja täysveljensä Weltstar, nouseva siitosorilupaus Million (MIllenium), Ron William (Rohdiamant) sekä sen poika Rolex TP ja For Highlife (Fürst Heindrich).

Osamaksu 2 erässä mahdollinen. Tammalla on kasvattajalla laidunpaikka elokuun loppuun haluttaessa ja sen voi myös jättää ohjasajo/ajo-opetukseen.

Hp. 7500€ sis alv. Lisää kuvia ja videoita oikeasti kiinnostuneille.